Saturday, April 21, 2007

Shaun of the Dead (2004)


Shaun of the Dead
(r: Edgar Wright)

Esimeseks arvustuseks on briti zombikomööda "Shaun of the Dead". Ootused olid väga kõrged, mulle reeglina sellised paroodiad meeldivad ning IMDB rating oli ülikõrge 8.0/10. See film lausa pidi mulle meeldima.

Ning film ka meeldis. Kuid mitte nii palju kui lootsin. Meeldiv vahend poolteisttundi aega veeta, ei enamat. Võibolla oli asi selles, et pole suur zombifilmide vaataja. Samas nalja sai, kuid mitte nii palju kui lootsin.

Parimad palad jäävad filmi esimesse poolde. Esimene stseen baaris on filmi üks parimad, loob filmile hea meeleolu. Kuid mida edasi, seda rohkem hakkavad naljad korduma. Palju ikka suudab zombide kolkimine naljatada ennem kui tüütuks muutub. Õnneks pakub film siiski niipalju vaheldust et päris igavaks ei lähe millalgil.

Võibolla tundub liiga negatiivne jutt, kuid nii see kahjuks on filmidega millel on liiga kõrged ootused. Kokkuvõttes siiski päris lõbus perekomöödia.

Tugev 2/5

4 comments:

Hauakaevaja said...
This comment has been removed by the author.
Hauakaevaja said...

Kusjuures see pakub rohkem nalja, kui oled näinud George Romero "....Dead" seeriat, sest selles filmis on tohutult naljakaid viiteid nende filmide kohta. Ja see stseen kus Shaun läheb unise peaga poodi ostma ja ei märkagi, et linnaga midagi korrast ära on lihtsalt super stseen!

aenea said...

Nõus et see stseen on filmi üks parimaid. Kuid nagu filmi teised parimad kohad, jääb see ka esimesse poolde.

Anonymous said...

Mulle endale meeldis Night of the Living Homeless kordades rohkem. =D